Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

SUARA COOPERATIVA

Com a cooperativa, la visió de Suara està centrada en les persones, amb una propietat conjunta i dirigida de forma democràtica per totes les persones sòcies per satisfer un objectiu comú. Donen prioritat a la justícia i la igualtat, basant el seu funcionament en els valors i principis cooperatius, i d’acord amb la norma “una persona, un vot”.

El model organitzatiu de Suara Cooperativa apodera les persones per assolir els seus objectius de forma col·lectiva, reforça el capital social i humà i desenvolupa la comunitat.


Web: https://www.suara.coop//ca
Horari: Dilluns a divendres: 9 - 14 | 15 - 18 h
Població: Montagut i Oix
Codi Postal: 17855
Telèfon: 972 29 48 36
Observacions: Suara Cooperativa és una empresa d'economia social amb més de 30 anys d'experiència en el sector de l'atenció a les persones.

Desenvolupa la seva activitat en els àmbits de d'educació i formació (escoles bressol, escoles d'adults, formació ocupacional), serveis socials (dones, famílies, infants, joves), benestar personal i promoció de l'autonomia (Serveis a la llar, a persones grans i persones amb necessitats de suport), i ocupació i treball.

Suara és una cooperativa innovadora, propera, participativa i socialment responsable.

És membre de Clade Grup Empresarial Cooperatiu.
President: Serrat Camps
Num d'associats: 120
Numero d'entitat: 39845
Adreça: Carrer del Pare Roca, 7, 1r
  • Logotip_Suara
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat