Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

ASSOCIACIÓ D'AMICS DEL TREN OLOT-GIRONA

Fundada l’any 1999, l’Associació Amics del Tren Olot-Girona (ASAMTOG) és una entitat cultural, no lucrativa i oberta a tothom que agrupa a persones interessades en els ferrocarrils i, molt especialment, en l’antic ferrocarril que feia el trajecte d'Olot a Girona.

A l’associació treballem per preservar la memòria del ferrocarril Olot-Girona i fomentar-ne el coneixement, així com per recuperar, restaurar, conservar i catalogar tot el material ferroviari i documentació d'aquest ferrocarril, posant sempre a l'abast de les persones interessades tot el material i la informació de que disposem.


Web: www.trenolot.cat
Horari: Dissabtes: 17 - 20 h
Població: Olot
Codi Postal: 17800
Telèfon: 619 06 73 04
Observacions: Entitat inscrita a la Generalitat de Catalunya, Departament de Justícia de Girona, número 3670, secció primera.

L’ASAMTOG forma part de la Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril (FCAF) i aquesta, alhora, està associada al MOROP, una associació a nivell europeu que treballa per la unificació de la normativa entre els constructors i usuaris del modelisme ferroviari. Així doncs, l’entitat participa en la majoriade les activitats que organitza la FCAF: trobades de mòduls i de tren tripulat, excursions, jornades detreball, visites a tallers de ferrocarrils, exposicions, etc. Tanmateix, cada any participa a la Fira ExpoTren de Lleida (saló dedicat a l’oci i al modelisme ferroviari) i a la Fira de Sant Lluc d’Olot.
President: Ignasi Riera Blanch
Num d'associats: 24
Numero d'entitat: 3670
Adreça: C/ Terrassa, 5
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat