Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

ASSOCIACIÓ JOVES GOS DE SANT ROC

L'associació de joves del Gos de Sant Roc neix al 1995, a partir de la iniciativa d'un grup de joves del barri de Sant Roc, que volien organitzar activitats musicals de caire alternatiu per a la gent jove de la ciutat, les quals eren en aquell moment pràcticament inexistents. El festival fou i és una plataforma per a donar a conèixer alguns dels nombrosos grups musicals que han anat sorgint a la ciutat d'Olot i la comarca de la Garrotxa, intentant, a més complementar el cartell amb grups de major renom de l'escena musical provincial i nacional.

Com a entitat tenen els següents objectius:

  • Potenciar la música no comercial entre els joves com també els músics joves que la realitzen.
  • Fomentar la importància de la música en la nostra societat.
  • Donar a conèixer el paratge de les Fonts de Sant Roc, per acostar-los als olotins que no tenen costum d'anar-hi així com al públic forani.
  • Generar implicació dels joves del barri així com també els joves que tenen un grup musical.
  • Implicar la societat civil i les associacions relacionades a participar activament dins el festival, fomentant la integració social, bàsicament a través del dinar multicultural.
  • Difondre la música alternativa de nivell local, provincial o nacional a tots els públics de forma gratuïta ja que entenem que la cultura ha de ser gratuïta, sense que hi hagi una barrera econòmica per gaudir-la.
  • Participar activament en el barri i dinamitzar-lo amb les diferents activitats.

 


President: Josep Planella
Població: Olot
Adreça: C. Vista Alegre, 9
Codi Postal: 17800
Observacions: El casal del barri de Sant Roc d'Olot és el seu punt de reunió i es troben cada 15 dies, els divendres.
Actualment, l'activitat principal que s'organitza és el Festival de Sant Rock que es realitza als paratges de les Fonts de Sant Roc i que té una durada de dos dies. Una de les nits està dedicada a la música electrònica i l'altre als grups de música alternatius.
Telèfon: 632 36 50 67
Telèfon: 972 26 55 52
Responsable: Alba Roca
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat