OLOT, SEU D’UN TRYOUT DE FUTBOL PER A JOVES AMB TALENT
OLOT, SEU D’UN TRYOUT DE FUTBOL PER A JOVES AMB TALENT Una vintena de joves participen d’aquest esdeveniment que ha començat aquest dimecres i durarà fins dissabte als camps del MorrotAquest dimecres a les 10h del matí han començat els entrenaments del Barcelona Football Tryout, que des d’avui i fins dissabte se celebra a Olot. Els camps de futbol del Morrot són uns dels espais que acullen el campus organitzat per Lluís Micaló i Roger Vidal, jugadors de la UEOlot, i Marc Serramitja jugador actualment del Poblense mallorquí.

El Barcelona Football Tryout neix amb l’objectiu d’ajudar a joves talents del món de futbol a fer un pas endavant en la seva carrera. L’esdeveniment vol crear l’entorn més adequat per tal que els jugadors puguin mostrar les seves habilitats i que els representants dels diferents clubs puguin observar-los. L’esdeveniment vol donar als jugadors l’oportunitat de trobar un equip que s’ajusti a les seves característiques i, al mateix temps, proposar als clubs jugadors que els poden ser interessants, tant per l’edat com per les seves condicions. 

Un total de 23 joves d’entre 17 i 25 anys participen del Football Tryout. Provenen de països com Argentina, Kenya, Perú, Estats Units... on juguen amb equips de diferents categories i ara aspiren a trobar un nou conjunt. A Olot tindran l’oportunitat de ser observats per diferents clubs de primer nivell de Catalunya i Espanya, i també algun de l’estranger, durant els diferents dies d’entrenament i de partit. “Com a ciutat estem molt contents de poder acollir aquesta iniciativa que reuneix els valors de l’esport, amb joves esportistes en unes instal.lacions municipals són les del Morrot” ha explicat la regidora d’Esports d’Olot, Mar Roca, que aquesta tarda ha visitat el Tryout i ha atès els mitjans de comunicació amb Lluís Micaló i Marc Serramitja.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat