AMPLIACIÓ DE L’APP ESPECIALITATS GASTRONÒMIQUES
AMPLIACIÓ DE L’APP ESPECIALITATS GASTRONÒMIQUESCada vegada són més les persones que han conegut i que estan utilitzant l’App  Especialitats Gastronòmiques que ha creat l’Ajuntament d’Olot, amb la finalitat de donar a conèixer productes i productors de la comarca, i facilitar l’accés als seus punts de venda.

 

Actualment, després de l’ampliació es mantenen les mateixes 6 categories de productes: Embotit, Làctics, Begudes, Pans coques i tortells, dolços i finalment vegetals i cereals, però s’han incrementat d’una manera considerable tant el productes que hi apareixen com els productors i punts de venda.

 

Després de l’ampliació s’ha passat de 24 productes a 44, i de 37 productors a 89, en alguns cassos són uns productors que participen per primera vegada a l’aplicació i en altres, són productors que han ampliat el nombre de varietats que ofereixen  i finalment es facilita l’accés a 129 punts de venda mentre que abans eren 58.

 

És una aplicació que pretén créixer tant a nivell de descàrregues a mòbils , que actualment ja són 380  (125 IOS i 255 Android) com a nivell de nous productes i productors, que ofereixin productes de qualitat i de proximitat seguint la línia dels que ja en formen part, com pot ampliar-se en productes de tercera gamma o restaurants on degustar els productes que formen part de l’aplicació.

 

Els telèfons mòbils actualment s’utilitzen per a tot tipus de gestions, i en l’entorn de les activitats turístiques i de lleure, és una via d’accés a informació que permet conèixer en detall, tot allò que tenen al seu abast en el punt on es troben. És aquí on l’App pretén donar un servei d’informació i accés a productes de qualitat i proximitat, referents en el territori.

 

Tots els productors que vulguin informar-se de la iniciativa poden fer-ho trucant a l’IMPO (Institut Municipal de Promoció d’Olot) través del tf. 972 26 01 52 o bé per mail a carme.busquets@olot.cat

imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat