INSCRIPCIONS OBERTES
INSCRIPCIONS OBERTES Per al 7th International Maar ConferenceJa s’han obert les inscripcions per al 7th International Maar Conference (#7IMC) que acollirà Olot, del 21 al 25 de maig de 2018. El programa del congrés sobre vulcanologia consta de cinc sessions estructurades en els àmbits de treball següents: 1. Volcans monogenètics: dinàmiques de l’erupció, creixement, estructura i models físics; 2. Geoquímica i petrologia del vulcanisme monogenètic relacionat amb els magmes; 3. Llacs en els volcans tipus maar: registre sedimentari de la paleontologia, canvi climàtic i hidroquímica; 4. Avaluació dels perills i riscos volcànics en camps volcànics monogenètics i 5. Desenvolupament de recursos naturals i geoturisme a les zones volcàniques.

Les sessions seran íntegrament en anglès, llengua oficial del congrés. La programació inclou una sortida de camp al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa (PNZVG) durant el congrés, una sortida de camp opcional prèvia, a Caldes de Malavella i el PNZVG, i una de posterior opcional, al Parc Natural regional dels volcans de l’Alvèrnia (França). 
 
El 15 de desembre és el termini màxim per a presentar comunicacions (abstracts) i sol·licitar beques.  Les beques són finançades gràcies al suport econòmic de l’International Association of Volcanology and Chemistry of the Earth’s Interior (IAVCEI) i l’International Association of Sedimentologists (IAS).


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat