EN MARXA LA SETMANA DE L’EMPRENEDORIA
EN MARXA LA SETMANA DE L’EMPRENEDORIA Aquest dilluns han començat les activitats que finalitzaran divendres amb l'entrega dels premis 100% emprenedorsLa Setmana de l’Emprenedoria ha engegat amb molta empenta. La sala d’actes de Can Trincheria s’ha omplert de gom a gom aquest dilluns 20 de novembre per seguir la conferència de Joan Plana Sala, cofundador de Wherever You Want i guanyador de l’Audi Creativity Challenge Spain 2017. Aquest jove emprenedor olotí va ser l’encarregat d’obrir la Setmana de l’Emprenedoria amb una xerrada sobre la seva trajectòria que, amb només 17 anys i juntament amb dos companys, l’ha portat a desenvolupar la seva plataforma a Silicon Valley, on van fer el primer concert hologràfic a distància de la història entre Barcelona i San Francisco.

La Setmana de l’Emprenedoria continua aquest dimarts amb diferents activitats:

- Aquest matí a la Sala El Torín, taller d’innovació disruptiva. Conduït per Xavier Verdaguer, enginyer informàtic, arquitecte tècnic i fundador de l’empresa de cartelleria digital TMT Factory, l’empresa de roba intel·ligent Innovalley Inc. i el centre d’innovació Imagine a Silicon Valley de Calfòrnia. És una activitat dirigida als estudiants dels instituts de la ciutat. Col·labora l’Associació de Joves Empresaris de la Garrotxa.

- A les 15.30h a la sala d’actes de DinàmiG, “Què valoren els Business Angels?”

- A les 19h a la sala d’actes de l’Arxiu Comarcal. Tertúlia de Dones Emprenedores. Per conèixer de primera mà els avantatges i inconvenients que han tingut a la seva trajectòria empresarial. Diferents sectors i diferents situacions però amb una cosa en comú: són dones empresàries.

Trobareu tota la programació de la Setmana de l’Emprenedoria a: http://empresa.dinamig.cat  imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat