HI HAVIA UNA VEGADA EN BATOIES DE BATET
HI HAVIA UNA VEGADA EN BATOIES DE BATET El nou conte de la faràndula es presenta aquest dissabteAquest dissabte, dia 8 d’abril a les 6 de la tarda, davant de Sant Esteve es farà la presentació del conte “Hi havia una vegada, en Batoies de Batet”. El conte ha estat creat per Josep M. Reixach i il·lustrat pel conegut dibuixant Tavi Algueró. Durant l’acte s’explicarà el conte, ballarà el gegant Batoies acompanyat de les perdius, es podrà fer una degustació de bastons de fajol i els autors dedicaran i signaran contes a tothom qui ho desitgi.

El regidor de Cultura, Josep Berga, ha explicat que “el conte és el 21è de la col·lecció de la faràndula, que edita conjuntament l’Institut Municipal de Cultura d’Olot i les diferents entitats i associacions de la ciutat”. En aquesta ocasió, segons ha explicat l’il.lustrador i alcalde de Batet, Tavi Algueró, “a banda dels principals protagonistes de la història, en Batoies i les perdius de Batet de la Serra, els creadors hem volgut fer un homenatge als contes tradicionals, els de tota la vida, i els lectors podran reconèixer també personatges d’altres històries que de ben segur tenien gairebé oblidades”. Per això, segons Algueró, “ja ho hem volgut deixar ben clar fins i tot en el mateix títol amb un Hi havia una vegada en Batoies de Batet...”

El dia de Sant Jordi, els veïns de Batet també disposaran d’una paradeta al Firal d’Olot, presidida pel seu gegant, on també es podrà adquirir el conte i els autors signaran dedicatòries.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat