AQUEST DIVENDRES, NIT DELS VOLCANS
AQUEST DIVENDRES, NIT DELS VOLCANS L’organitza el Museu dels Volcans al pati de l’HospiciEn el marc de la Nit Europea de la Recerca, que se celebra l’últim divendres de setembre a centenars de ciutats europees, els Museus d’Olot celebren la Nit dels Volcans. El Museu dels Volcans i el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa han preparat per aquest divendres 30 de setembre diverses activitats gratuïtes per difondre la recerca i els volcans entre la població local.

A partir de les 16h, al pati de l’Hospici, hi haurà una fira de documents i material sobre volcans i turisme sostenible. Es podran comprar llibres de les diferents llibreries de la comarca i també consultar-ne d’altres de les biblioteques garrotxines. A més, també es projectaran pel·lícules i documentals sobre els volcans de les Canàries l’erupció d’altres volcans. També es podran veure fotografies aèries de volcans, fetes per Eduard Masdéu.

A les 18.30h, des de l’Hospici sortirà un recorregut volcànic pels carrers d’Olot, a càrrec dels tècnics del Museu dels Volcans. Es fixaran, sobretot, amb els façanes i construccions elaborades amb pedres volcàniques.

A les 20h, tindrà lloc una xerrada-debat sobre com els relleus volcànics afecten el clima de la Garrotxa, a càrrec de Jordi Zapata al pati de l’Hospici. En finalitzar l’acte hi haurà una degustació de melmelades i sucs ecològics entre els assistents.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat