L’ESCOLA DE MÚSICA INICIA EL CURS NÚMERO 100
L’ESCOLA DE MÚSICA INICIA EL CURS NÚMERO 100 Una de les novetats d'aquest curs és un taller de música per a avis, àvies i infants de 4 i 5 anysAquest any l'Escola Municipal de Música d'Olot està d'aniversari ja que compleix 100 anys. Fou durant el mes d'octubre de 1918 que va obrir les seves portes per primera vegada amb una vuitantena d'alumnes matriculats. Un segle més tard, l'escola continua essent el centre d'educació musical de referència a la Garrotxa. El alumnes que cursen els programes formatius generals van iniciar les classes el dia 12 de setembre. Els que fan cursos i tallers de l'Aula Oberta i Projecte Magnet ho faran el dia 1 d'octubre. En total hi ha matriculades més de 400 persones de totes les edats, des d’infants a partir de 15 mesos a persones jubilades. Gràcies als diferents programes formatius que ofereix el centre, cada un d’ells pot seguir un itinerari personalitzat que li permetrà adquirir una cultura i unes competències per gaudir de la música i assentar les bases per a una possible professionalització. Una de les prioritats de l’escola és que tots els alumnes puguin fer música en grup sigui quin sigui el seu nivell musical. És per això que hi ha 11 conjunts instrumentals i 5 corals que tenen una gran capacitat motivadora i permeten participar activament de la vida cultural de la ciutat.

Una de les novetats del curs 2018-2019 és que s'oferirà un taller de música per a avis, àvies i infants de 4 i 5 anys. Amb el nom "De Do a Do", s'ha creat un espai intergeneracional amb l'objectiu de compartir l'experiència de viure la música en família. El projecte sorgeix en evidenciar que sovint és la gent gran qui s'encarrega d'acompanyar els infants a les activitats extraescolars. Des de l'Escola Municipal de Música d'Olot pensem que grans i petits poden aprendre uns dels altres. Per això, si els avis i àvies entren a l'aula juntament amb els seus nets per fer música conjuntament pot ser una experiència molt enriquidora per tots. El taller es farà cada dimarts entre 17.20h i 18.20h. Tothom qui vulgui més informació pot adreçar-se a la secretaria de l'escola de música.

 imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat