25 ANYS DE LA CARNAVALESCA
25 ANYS DE LA CARNAVALESCA Aquest dissabte s’inaugura a la Sala 15 del Museu de la Garrotxa l’exposició que repassa la trajectòria d’una de les colles de Carnaval de referènciaLa Carnavalesca està d’aniversari. Aquest 2018 celebra 25 anys de l’entitat que des de la seva creació, l’any 1993, no ha parat de sumar èxits al seu palmarès. 

Des del primer any de la seva fundació, la Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca participa del Carnaval d’Olot i de la resta de poblacions, aconseguint premis a les rues on desfila. S’ha convertit en una colla de referència als carnavals de la Costa Brava: Sant Feliu de Guíxols, Platja d’Aro i Santa Cristina d’Aro. I aquest any també ha participat de les activitats organitzades a Tossa de Mar i al carrousel Costa Brava de Palafrugell. De fet, la Carnavalesca és una de les colles ja històriques i un referent a les comarques gironines.
A més dels Carnavals, la Carnavalesca participa de la Batalla de les Flors de Festes del Tura i també organitza el tradicional Ball Pla de Sant Miquel per les festes del barri olotí i col·labora de l’espectacle de llum i foc del Lluèrnia.

La Carnavalesca és també present cada any a la celebració de Sant Jordi a Olot i contribueix a iniciatives solidàries com la Marató de TV3 o actes solidaris com  “La sonrisa de Carla”. També col·labora a la Duatló de Castellfollit de la Roca.

Per commemorar els 25 anys de Carnavalesca, aquest any han preparat una exposició que repassa la trajectòria de l’entitat. La mostra, que fa un repàs pels vestuaris i les fotos d’aquests primers 25 anys de Carnavalesca, s’inaugura aquest dissabte 17 de març a les 6 de la tarda a la sala 15 del Museu de la Garrotxa. En el transcurs de la inauguració es podrà seguir una visita per l’exposició que es podrà veure fins al 2 d’abril.  


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat