A OLOT, SER AMABLE TÉ PREMI
A OLOT, SER AMABLE TÉ PREMI L’Associació de Comerciants d’Olot i el Servei de Català d’Olot - la Garrotxa promouen una campanya de “Paraules amables” als aparadors dels comerçosEl proper divendres 23 de març començarà a Olot la campanya “Paraules amables”. L’Associació de Comerciants i el Servei de Català d’Olot – la Garrotxa promouen aquesta iniciativa que té per objectiu posar en valor les paraules amables i les formes de cortesia en el comerç.

Les formes de salutació i les expressions a l’hora d’atendre un client són algunes de les frases que, a partir de la setmana que ve es podran trobar als aparadors dels comerços olotins. L’Associació de Comerciants i el Servei de Català d’Olot – la Garrotxa repartiran entre els comerços associats a l’ACO 14 paraules/frases de cordialitat i amabilitat en forma de cartells. Els clients de les botigues que hi participen obtindran un passaport mitjançant el qual se’ls proposa que busquin, i posteriorment segellin, les 14 frases/paraules "amagades" pels establiments olotins. Un cop omplert el document, el podran deixar a la mateixa botiga fins al 23 d’abril. Seran els responsables de l’ACO els qui faran la recollida de totes les butlletes.

El dia de Sant Jordi, després del Gran Dictat Popular que tindrà lloc a la plaça Campdenmàs, es coneixeran els guanyadors de la campanya. Hi haurà tres premis; un lot de llibres, dues entrades per al concert de Joan Miquel Oliver i un xec regal de 100€ per gastar en una de les botigues associades.

La campanya “Paraules amables” convida a fer ús de les paraules de cordialitat i bon tracte i s’inscriu en una acció de promoció del comerç de proximitat. La iniciativa, que la tardor passada va tenir lloc a Girona, arriba aquesta primavera a la ciutat amb l’eslògan “Olot, comerç amable. Diu molt de tu”.  imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat