EL NUCLI ANTIC DELS MÉS JOVES
EL NUCLI ANTIC DELS MÉS JOVES Avui, recorregut pel Nucli Antic amb l'Esplai GarbuixAquest matí hem recorregut amb els joves de Garbuix Esplai Diari diferents espais representatius del Nucli Antic d'Olot. Ells han estat els encarregats d'analitzar i proposar accions per millorar cada lloc. La d'avui és la tercera activitat realitzada per introduir la perspectiva dels més joves al PIAM de Nucli Antic. La setmana passada van ser els joves de l'Ideal els que van analitzar i fixar-ne en el centre de la ciutat i ahir va ser el primer dia amb els infants del Garbuix.  Aquest matí el Garbuix ha tornat a participar del PIAM en una nova activitat participativa del Procés per a la Millora del Nucli Antic que dissabte passar ja va reunir una cinquantena de persones en un passeig històric conduït per l'historiador Xavier Puigvert.

Trobaràs tota la informació del PIAM del Nucli Antic a nuclianticmesb.cat i segueix l'actualitat a xarxes amb l'etiqueta #OlotMesB.
Si encara no has respost el qüestionari, fes-ho aquí.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat