L’ESTIU RIU CONSOLIDA L’OFERTA PER ALS JOVES
L’ESTIU RIU CONSOLIDA L’OFERTA PER ALS JOVES Augmenten els joves que participen d'activitats i els que fan de monitorsAltres propostes de l’Estiu Riu és el taller de faràndula que imparteix l’Escola Municipal d’Expressió i que aquest any té 15 participants. Una altra opció són els tallers de robòtica (Lego Mindstorm, de Lego Wedo, creació de robots i videojocs) que ja sumen més d’un centenar d’inscrits.

Les activitats esportives de l’Estiu Riu també es consoliden en relació als últims anys. El campus de patinatge (85 participants), el de hoquei (amb 24 inscrits), el de voleibol (44 participants) i el de bàsquet (63 esportistes) omplen d’activitat cada dia el pavelló d’esports mentre que les activitats de la piscina (el casal de les petxines, el de natació i el casal de joves) s’apropen als 300 participants.

La regidora d’Esports d’Olot, Mar Roca, ha explicat que “en aquests moments tenim 1.293 inscrits, més que l’any passat (que van ser 1.129) i cada dia es van fent noves inscripcions”. Roca també ha subratllat “la bona resposta de les activitats de lleure i esport per a joves, una franja d’edat a la que ens costava d’arribar. I al fet que a l’Estiu Riu, s’hi hagin pogut incorporar 83 joves fent de monitors, altres que en pràctiques o estades d’empresa”.

“L’Estiu Riu no són només activitats que fem des de l’Ajuntament sinó que tots els monitors i les entitats que s’hi veuen implicades se’l fan seu i l’ajuden a fer créixer any a any” ha explicat el tècnic de l’Institut Municipal d’Educació i Joventut d’Olot, Joan Gelabert. Gelabert ha afegit que “volem destacar la valoració que fan els monitors i les famílies de les diferents activitats. I el fet de voler educar en el lleure per ajudar a créixer als infants i joves que hi participen”. De la seva banda, Santi Guillamon, tècnic de l’Institut Municipal d’Esports i Lleure d’Olot, ha afegit que “hem mantingut l’oferta de l’any passat, adaptant-nos a les novetats que introdueix la nova llei que regula les activitats esportives”. Guillamon també ha “agraït la confiança de les famílies que repeteixen les activitats i als monitors que treballen a l’estiu per la gran feina fan i als clubs i entitats que col·laboren per dur a terme els casals, cursets i la resta d’activitats esportives”.

La presentació de l’Estiu Riu s’ha fet aquest matí al pavelló d’esports d’Olot on aquests dies es porten a terme els entrenament del campus de bàsquet del Joventut de Badalona, el casal de hoquei, el de patinatge i voleibol. 

 imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat