FESTES DEL TURA
FESTES DEL TURA Recorda el missatge del Consell dels Infants amb l'espot que han preparat per aquestes FestesAquest divendres 7 de setembre comencen les Festes del Tura que aquest any compten amb un espot que ha preparat el Consell dels Infants d'Olot. Aquest curs, el Consell dels Infants ha estat treballant el tema del LLEURE a la ciutat. Una de les 15 demandes que van fer arribar al Ple de l’Ajuntament del mes d'abril, va ser una proposta en què demanaven mantenir els carrers d’Olot nets per Festes.

 

Els nens i nenes van explicar que, per Festes del Tura, als carrers d’Olot s’hi poden trobar restes de menjar, papers i altres residus al terra de la ciutat. També que havien observat restes de tabac o d’ampolles d’alcohol prop de les barraques, unes situacions que, segons van explicar, els molesta perquè els carrers fan mala olor, es poden fer mal i han de vigilar per on caminen. Per això van proposar que “totes aquestes situacions que us hem explicat desapareguin. Demanem que per les Festes del Tura els carrers es mantinguin més nets. Una de les possibles solucions seria més neteja o fer publicitat per conscienciar la gent”.

 

Els representants del ple de l’Ajuntament d’Olot els va explicar el dispositiu extraordinari de neteja que es posa en marxa per Festes del Tura per recollir els residus que es generen i mantenir neta la ciutat. Al mateix temps, es va animar els alumnes a pensar una campanya informativa per conscienciar tothom que tingui cura de la ciutat. Des del Consell dels Infants i l’Institut Municipal d’Educació d’Olot s’ha estat treballant en la preparació del vídeo en què els mateixos alumnes són els encarregats de fer una crida a la població. 

A finals de maig, els representants dels Consell dels Infants es van tornar a trobar per preparar i enregistrar l’espot “Carrers nets per Festes del Tura”. La seva intenció és que aquest vídeo arribi a tothom per promoure actituds de civisme i sostenibilitat també en el temps de lleure. El vídeo que ja es pot veure a través de xarxes socials, es pot veure des d'avui i  fins a l'11 de Setembre a Cines Olot.  És una manera de donar a conèixer el missatge dels nostres infants de cara a les Festes que ja es van acostant.

Trobareu el vídeo aquí

Per a més informació www.conselldelsinfantsolot.cat

imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat