DIJOUS A LES PLACES EN FAMÍLIA
DIJOUS A LES PLACES EN FAMÍLIA A partir d'aquest dijous, la màgia, els malabars, els titelles i l’humor seran protagonistes a les places del Nucli AnticA partir d’aquesta setmana i fins el 9 d’agost, les places del Nucli Antic d’Olot seran cada dijous a les 19.30 hores l’escenari d’espectacles pensats per a tota la família.

 

Coloms, mocadors màgics, cartes, foc i altres il·lusions seran el centre de l’espectacle que tindrà lloc a la plaça Pia Almoina el dijous 19 de juliol a càrrec del Mag Nani, on la màgia i l’humor formaran un tàndem perfecte per plorar... de riure!

 

El dijous 27 de juliol a la plaça del Carme el protagonista serà Mr. Barti, un titella vingut de Dinamarca i accionat per més de 40 fils que li permet moure el cos i expressar sentiments d’una manera única: de sobte ens mira, gesticula, ensenya les dents, mou els dits...

 

La companyia basca Shakti Olaizol portarà Baldin Bada el dijous 2 d’agost a la plaça Major, un espectacle que combina el circ, el teatre i la música per fer-nos descobrir que el pinzell està a les nostres mans i podem pintar la realitat que més ens agradi.

 

Finalment, les tècniques de circ com els malabars i els equilibris acompanyades d’un gran sentit de l’humor de Ricky, el tenista tancarà el cicle, el dijous 9 d’agost a la plaça Campdenmàs. Ricky captar l’atenció del públic i intenta que l’estimi tant com ell sempre ha estimat el seu esport: el tenis!

 

Tots els actes són gratuïts i en cas de pluja, les propostes del juliol es portaran a terme al pati de l’Hospici, mentre que les d’agost es farien al Núria Social (carrer del Carme, 8).

 

Els dijous a les places en família és un cicle organitzat per DinàmiG (Agència d’Innovació i Desenvolupament de la Garrotxa) amb el suport del Patronat de Turisme Costa Brava Girona. Per més informació es pot consultar www.agendaolot.cat  

 imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat