SUBVENCIONS PER A OBRES D'ARRANJAMENT A L'INTERIOR D’HABITATGES PER A PERSONES GRANS
SUBVENCIONS PER A OBRES D'ARRANJAMENT A L'INTERIOR D’HABITATGES PER A PERSONES GRANS Les sol.licituds es poden demanar fins al 31 de juliolAquest dilluns 29 de maig s’ha obert la convocatòria de subvencions per a obres d’arranjament a l’interior d’habitatges de gent gran. Els ajuts tenen l’objectiu de facilitar l’autonomia de les persones de més de 65 anys gràcies obres de millora en el seu domicili habitual. L’import de la subvenció és del 100% del pressupost que no pot ser de més de 5.000 euros i amb un màxim de 3.000 euros per habitatge. 
 
Són subvencionables les obres d'arranjament de l'interior d’una vivenda per millorar les condicions d'habitabilitat (inclosa la reparació o substitució de les obertures exteriors deteriorades i l'adequació dels paviments per tal de millorar-ne la capacitat lliscant i que no impliquin perill per a les persones). També l’adequació a la normativa vigent de les instal·lacions d'aigua, gas, calefacció, electricitat i sanejament o la millora de l’accessibilitat a l’interior de l’habitatge de la cambra higiènica, la cuina o altres peces de la vivenda.

L’any passat a través de l’Oficina d’Habitatge d’Olot es van aprovar 43  sol·licituds. La majoria de les obres subvencionades van permetre adequar la cambra higiènica amb la finalitat de millorar l'accessibilitat i la instal·lació de sistemes automàtics destinats a facilitar l'obertura de persianes.

Per a més informació i presentació de sol·licituds:

Oficina Habitatge Olot
1r pis de l’Ajuntament d’Olot
Passeig de Ramon Guillamet, 10
Tels. 972279100  972279128imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat