BONA RESPOSTA AL FÒRUM D'OPORTUNITATS EMPRESARIALS
BONA RESPOSTA AL FÒRUM D'OPORTUNITATS EMPRESARIALS 14 persones participen de la primera jornada del Fòrum que continuarà amb la sessió del 29 de juny14 persones van participar de la primera sessió del Fòrum d’Oportunitats Empresarials d’Olot organitzat per l’Àrea d’Empresa i Emprenedoria de DinàmiG. Els inscrits van realitzar l’exposició dels seus projectes (detallant què necessitaven i què podien oferir), en una jornada que va tenir lloc el passat 24 de maig. Un dels objectius de la iniciativa, que és una de les novetats del Fòrum d’Oportunitats, era establir contactes amb altres persones que estan en situació de crear o millorar la seva activitat empresarial i estudiar possibles col·laboracions. A la segona part de l’acte, que va obrir la regidora d’Empresa i Ocupació, Núria Zambrano, i el president de l’Associació de Joves Empresaris, Joan Plana, es van establir nombrosos contactes i llargues converses entre els assistents que fan preveure futurs acords.

 

La 5ª edició del Fòrum d’Oportunitats Empresarials es consolida com un esdeveniment que facilita la col·laboració entre emprenedors a l’hora d’engegar negoci. El passat 24 de maig a DinàmiG, l’Agència d’Innovació i Desenvolupament de La Garrotxa es varen trobar emprenedors amb necessitats i/o oferiments que van posar en comú per tal de trobar nous camins pels seu negocis: iniciats o per iniciar. A partir d’aquest moment, els participants que vulguin  poden disposar de suport per part de DinàmiG, per tal de facilitar la concreció dels acords que es varen començar a apuntar durant la jornada.

 

Una vegada celebrada la primera sessió, el Fòrum d’Oportunitats Empresarials constarà d’una segona jornada. Serà el proper 29 de juny i es dedicada al finançament alternatiu. L’objectiu d’aquesta segona sessió és donar a conèixer diferents alternatives financeres complementàries a la banca tradicional per tal de poder-les aplicar a l’empresa.

 

La  bona valoració de la trobada per part dels participants, anima a l’organització a continuar treballant amb iniciatives que permetin donar a conèixer projectes i les persones que els porten a terme, per facilitar la col·laboració i el treball en xarxa tan bàsic i fonamental en una economia cada vegada més global.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat