JOAN ASIN REBRÀ LES ALES A LA CULTURA
JOAN ASIN REBRÀ LES ALES A LA CULTURA L’acte de lliurament tindrà lloc aquest dissabte a les 18h a la sala El TorínJoan Asin és músic, compositor i director d’orquestra i de corals, a més de tenir altres facetes relacionades amb el món de la música. Aquest 2017 la ciutat d’Olot ha decidit atorgar-li les Ales a la Cultura per agrair-li la dedicació que ha tingut i que té en benefici de la cultura a la ciutat d’Olot.

 

Joan Asin és fundador i director del Cantabile Cor de Cambra (1997) i del Cor Juvenil Gaia (2003). A Olot també ha estat cantaire de la Coral Croscat i ha conduït un conjunt de corda de l’Escola de Música Harmonia. A més, durant nou anys, ha dirigit la Capella Polifònica de Girona.

 

Ha estat també el director de projectes com el Rèquiem K.626 de W. A. Mozart, la Missa en ReM. Op.86 de A. Dvorak i la Missa núm. 6 D950 de F.Schubert, amb la Capella Polifònica de Girona i el Cantabile Cor de Cambra. També, recentment, ha dirigit dos concerts espectacles amb el Cor Juvenil Gaia, Wait in Line (2015) i Black Is Not Enough (2016). Actualment està treballant l’Stabat Mater de K. Jenkins amb el Cantabile Cor de Cambra i un nou concert espectacle titulat Te’n Recordes?, amb el Cor Juvenil Gaia que s’estrenaran a la tardor d’aquest 2017.

 

Joan Asin va néixer a Gelida i amb set anys va començar a estudiar música. Ha estudiat solfeig, harmonia, piano i ha aprofundit en els estudis de tècnica de direcció coral. Abans de traslladar-se a Olot, Asin havia fundat la coral Amics de la Polifonia a Gelida i la coral Ars Nova de Martorell, i va col·laborar amb la coral Càrmina de Barcelona al Palau de la Música. Ha treballat també com a pedagog musical i en el camp de la composició creant i enregistrant música per a produccions de vídeo i televisió.

 

Joan Asin rebrà aquest dissabte 27 de maig les Ales a la Cultura de part de la ciutat d’Olot en reconeixement de la seva trajectòria i per animar-lo a seguir treballant per la música i, sobretot, pel cant coral. L’acte de lliurament, que és obert a tothom, començarà a les 18 h, a la sala El Torín.

 imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat