PLE MUNICIPAL
PLE MUNICIPAL Els preus del coworking de Ca-Nyera i l’aprovació definitiva del projecte de reparcel.lció del carrer Pou del Glaç, temes de l’últim ple de mandatA ¾ de 8h del matí ha començat el ple ordinari d’aquest mes de maig. A la sessió s’ha donat compte de l’aplicació del superàvit del pressupost de 2018 i de la contractació del préstec d’inversions per a l’exercici actual. El plenari ha convalidat l’acord de la Junta de Govern Local d’aprovar els preus públics del nou local de coworking de Ca-Nyera (els antics Magatzems Guitart) i la cessió a la Generalitat del terreny del barri de Sant Miquel on s’ha de construir el nou Centre d’Atenció Primària.  

Abans de finalitzar la sessió, l’alcalde Josep M. Corominas ha agraït als treballadors municipals, membres de la Corporació i a totes les persones amb qui ha compartit 12 anys a l'Ajuntament, els últims 8 com a Alcalde. Els regidors i regidores han agraït a l’alcalde la seva dedicació a la ciutat.

Consulta l’ordre del dia del ple d’aquest dijous aquí.

Per recuperar el debat de la sessió ves a aquest enllaç.  imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat