CANTÀNIA
CANTÀNIA Mig miler de nens homenatgen Joan Brosa aquest diumenge. Alumnes de 12 escoles de la Garrotxa oferiran el multitudinari concert al pavelló d’esportsMés de mig miler de nens de dotze escoles de la Garrotxa participaran el proper diumenge 19 de maig a l’edició 2019 de Cantània. El multitudinari concert, per al qual els alumnes s’han estat preparant durant gairebé mig curs, ha estat compost per Eduard Iniesta a partir de poemes de Joan Brossa i Miquel Desclot, i amb dramatúrgia de Marta Gil. Cantània, que enguany porta per títol A de Brossa, s’endinsa en l’univers brossià i se suma així a l’Any Brossa, organitzat per commemorar els cent anys del naixement del poeta. A de Brossa narra l’experiència de la Blanca i la Bruna en viatjar al món brossià de la màgia, el joc i les paraules.

Aquesta serà la catorzena edició del Cantània a Olot i la Garrotxa, una activitat organitzada conjuntament per l’Institut de Cultura d’Olot, l’Institut Municipal d’Educació i Joventut i l’Auditori de Barcelona, amb la col·laboració del Consell Comarcal de la Garrotxa i el Departament de Cultura de la Generalitat. Cada any s’interpreta una cantata diferent, amb instrumentistes en directe i un gran cor de veus format pels diferents alumnes.

A la Garrotxa hi participen les escoles Llar-Lluís M. Mestras, Malagrida, Sant Roc, Pla de Dalt, Morrot, Cor de Maria, Petit Plançó i Escola Pia, d’Olot; el Verntallat, de la Vall d’en Bas; Castanyer, de Sant Joan les Fonts; La Bòbila de les Preses, i Rocalba de Sant Feliu de Pallerols.

Les entrades per al concert valen 5 euros i es venen a les escoles participants. Si en queden de disponibles, es podran adquirir a la taquilla del Teatre i el mateix dia de la cantata, des d’una hora abans, a la taquilla del Pavelló.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat