DOBLE CONCERT DELS PETS
DOBLE CONCERT DELS PETS Aquest divendres i dissabte actuen al Teatre en una iniciativa que recollirà fons per al programa #Invulnerables per la lluita contra la pobresaAquest divendres tindrà lloc el primer dels concerts a Olot. A les 21h al Teatre Principal, el grup de Constantí presentarà el seu darrer treball discogràfic SOM. Les entrades per al concert, que organitzen les empreses Masoliver i Beveland, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olot.

 

Masoliver celebra aquest any el seu 40è aniversari i Beveland, 25. Les dues empreses, fortament arrelades a la Garrotxa i amb projecció internacional, han volgut celebrar el seu aniversari amb una iniciativa solidària que uneixi la vessant cultural i social.  Els diners que es recullin es destinaran al programa #Invulnerables destinat a la lluita contra la pobresa i impulsat per Sor Lucía Caram. Aquesta iniciativa treballa perquè tots els infants i les seves famílies tinguin les mateixes oportunitats, independentment del seu origen. L’objectiu és trencar el cercle de la pobresa que es transmet de generació en generació a través d’una eina fonamental: l’educació. Invulnerables va dirigit a nens i famílies que viuen en un context de màxima vulnerabilitat. Aquesta intervenció donarà resposta a les necessitats bàsiques no cobertes, oferint acompanyament i recolzament integral a la família, i orientació als pares i mares.

 

Sandra Masoliver, CEO de Masoliver, i Joel Masoliver, CEO de Beveland, han presentat aquesta iniciativa en una roda de premsa que ha tingut lloc a l’Ajuntament d’Olot. L’acte també ha comptat amb l’assistència del regidor de Cultura d’Olot, Pep Berga, el regidor de Promoció Econòmica, Estanis Vayreda, i Sor Lucía Caram, impulsora del programa #Invulnerables.

 

Les entrades es posen comprar a través dels canals de venda habituals d’Olot Cultura (olotcultura.koobin.com) i presencialment a les oficines de Can Trincheria i a la taquilla del Teatre Principal.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat