EL MUSEU DE LA GARROTXA RENOVA LA SEVA EXPOSICIÓ PERMANENT
EL MUSEU DE LA GARROTXA RENOVA LA SEVA EXPOSICIÓ PERMANENT Estarà tancat fins al 25 de febrer per repensar el discurs museogràfic i presentar nou contingut i pecesAmb la voluntat de millorar la presentació de les obres que ens parlen de la història i els artistes d’Olot i la Garrotxa, es pintaran de nou tots els espais expositius i es canviaran els plafons informatius i el contingut dels mateixos. El regidor de Cultura, Pep Berga,  ha explicat que "la reforma millorarà l’accessibilitat de les instal.lacions per a tots els públics, millorant la lluminositat de les sales, facilitant la lectura dels plafons i posant-les al dia". A més, s’introduiran serveis que fins ara no existien com és la connexió wifi arreu del Museu per a poder accedir a informació complementària de les peces penjada a l’aplicació Visitmuseum.

Les reformes permetran presentar noves obres dels fons propis i també d’altres provinents de museus i col·leccions particulars, un material mai vist que enriquirà la visita d’aquell que vulgui conèixer el patrimoni artístic i la història d’Olot i la comarca dels darrers dos segles.

El dia 25 de febrer a les 12 h del migdia el nou Museu de la Garrotxa obrirà les portes per presentar a tothom la reforma de les sales d’exposició permanent.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat