PLE MUNICIPAL
PLE MUNICIPAL L’Ajuntament d’Olot exercirà l’acció popular en el judici per l’assassinat masclista d’aquest cap de setmanaL’alcalde Josep M. Corominas ha anunciat que l’Ajuntament d’Olot es presentarà com acció popular en el judici per l’assassinat masclista d’aquest dissabte. Ho ha fet públic en el ple extraordinari convocat aquest dijous. La Corporació ha expressat el seu rebuig més enèrgic per l’assassinat d’aquest cap de setmana a la ciutat, com ja van fer dissabte en una concentració que va reunir centenars de persones davant l’Ajuntament. A més de la convocatòria, el Consistori va decretar dissabte 3 dies de dol oficial. “És una mesura que creiem que hem de prendre per la gravetat dels fets i després d’haver parlat amb els familiars de la víctima, als que vull fer arribar des d’aquí el suport de tot el plenari i de la ciutat” ha assegurat l’alcalde d’Olot Josep M. Corominas.

Després del ple de condemna per l’assassinat masclista d’aquest cap de setmana, l’Ajuntament d’Olot ha celebrat la sessió ordinària d’aquest mes d’abril en què s’ha aprovat que el Consistori (a través de DinàmiG) assumeixi temporalment la gestió directa del servei de coworking. A principis del mes de juny es preveu que es posi en marxa aquest servei als antics Magatzems Guitart per al qual ja hi ha nou persones interessades a entrar-hi a treballar. Els preus públics d’activitats de la gent gran a cursos i programes de l’Estiu Riu, ratificar la dissolució del CILMA i les mocions de suport a la iniciativa legislativa popular per la rebaixa dels preus universitaris a Catalunya presentada per la CUP i la del grup municipal OeC per a remunerar l'alumnat que faci pràctiques a l’Ajuntament i als diferents organismes municipals s’han aprovat en el ple d’aquest dijous a la nit.

Consulta l’ordre del dia del ple d’aquest dijous aquí.

Per recuperar el debat de la sessió ves a aquest enllaç.  imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat