PER SANT ESTEVE ARRIBA L'ESPLAY A OLOT
PER SANT ESTEVE ARRIBA L'ESPLAY A OLOT És una proposta de lleure educatiu en família inspirada en el PlaymobilDesprés de l'estrena el Nadal de l’any passat, enguany l’Esplay torna fer parada a Olot del 26 al 31 de desembre a la sala El Torín amb activitats basades en el joc educatiu i la iconografia de la històrica marca Playmobil. El Parxís dels clowns, l'oca, les dames dels guerrers xinesos, els escacs medievals o els puzles temàtics són alguns dels jocs a escala humana on les famílies es podran divertir, tot amb una iconografia de Playmobil. Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olot.

 

L’Esplay ofereix una proposta pedagògica per als més petits en dies just abans que comencin els actes del campament i la cavalcada de Reis i abans del LLOP. Entre els actes programats hi ha un concurs: es tracta que feu una fotografia d’alguna activitat, festa o diada especial de la ciutat d’Olot o comarca feta amb Playmobils: un diorama o petit muntatge. També es poden fer fotografies de figures de Playmobil en diferents situacions utilitzant com a fons real algun punt característic o emblemàtic. Les imatges es projectaran al Torín i, a més a més, per a tothom qui enviï una fotografia hi haurà un obsequi: unes xapes de playmobil.

 

El joc té un paper molt important, tant en els aspectes psicològics com els pedagògics, per al desenvolupament de la personalitat i la integració social dels nens. A partir d’aquest concepte i conscients que l'oferta lúdica avui dia és àmplia, Esplay proposa un nou model d’esbargiment en família que evoluciona el joc de taula tradicional cap a un format de grans dimensions on poden interactuar en un mateix entorn i de manera simultània prop de 100 nens amb els seus pares.

 

A banda de la zona de jocs, Esplay oferirà cada dia tallers i manualitats i dos diorames de clics que representaran el pessebre i la cavalcada de Reis per tal d’ambientar l’espai amb una tradició molt arrelada a Olot i la comarca com les Festes de Nadal, així com parades amb productes Playmobil nous i de col·leccionisme.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat