COL.LABORACIÓ PER PROMOURE EL COMERÇ I LA CULTURA A OLOT
COL.LABORACIÓ PER PROMOURE EL COMERÇ I LA CULTURA A OLOT L’Institut de Cultura i l’Associació de Comerciants posen en funcionament una campanya per promocionar les activitats culturals i promoure el comerçDonar més visibilitat a les propostes culturals que es fan a Olot i promocionar el comerç de la ciutat. Amb aquests dos objectius Olot Cultura i l’Associació de Comerciants d’Olot posen en funcionament la campanya Cultura a l’aparador. Es tracta d’una iniciativa col·laborativa entre la cultura i el comerç d’Olot que es traduirà en el sorteig d’entrades per als espectacles culturals de la ciutat per a les persones que participin en un concurs a través d’Instagram.

Durant quinze dies, alguns comerços de la ciutat dedicaran una part de l’aparador a una proposta cultural que passi properament a Olot. Tothom qui ho vulgui pot anar als establiments, fer-se una fotografia seguint les bases del concurs i penjar-la a Instagram amb les etiquetes: #culturaalaparador #olotcultura i #acolot. Entre tots els participants se sortejarà una entrada doble per assistir a aquella proposta cultural anunciada.

Es demana als participants del concurs que pengin a Instagram una fotografia creativa relacionada amb l’espectacle, on hi surtin persones i algun element de la botiga en qüestió. A través de les xarxes socials d’Olot Cultura i de l’Associació de Comerciants d’Olot s’informarà de quins són els comerços que participen en cadascuna de les campanyes, així com les dates d’inici i finalització de cadascuna d’elles. Els guanyadors també s’anunciaran a través de les xarxes socials i hauran de recollir les entrades a Can Trincheria.

El regidor de Cultura Pep Berga i Cristina Pursals de l'Associació de Comerciants d'Olot han presentat la primera campanya que comença el dissabte dia 3 de novembre i durarà fins al dilluns 19 de novembre. Les entrades que se sortejaran seran del concert que Marco Mezquida, Jesper Bodilsen i Martin Andersen (Trio Pieris) oferiran el 24 de novembre a la sala El Torín dins el cicle Jazz Olot.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat