QUE COMENCI L'ESPECTACLE
QUE COMENCI L'ESPECTACLE Campanya de Nadal conjunta de l'ACO i Placers del MercatL’Associació de Placers de la Plaça Mercat i l’Associació de Comerciants d’Olot promouen conjuntament la campanya de Nadal. Per tercer any consecutiu han decidit sumar esforços per oferir una iniciativa que ofereixi als seus clients grans premis coincidint amb l’època nadalenca. Aquest dimarts 5 de desembre es posa en marxa la campanya “Que comenci l’espectacle”. Fins al 5 de gener, cada comerç participant lliurarà als seus clients una butlleta per poder optar a un dels tres premis del concurs: un espectacle musical a Londres, una òpera a l’Arena de Verona (Itàlia) o bé un concert al Festival Cap Roig. L’entrada als espectacles són per a dues persones i inclouen l’allotjament i el desplaçament.

Per participar-hi, cal omplir la butlleta amb les dades personals i dipositar-la a qualsevol de les urnes instal·lades a la Plaça Mercat o a les de les botigues associades a l’Associació de Comerciants d’Olot. En total són 134 establiments (21 de la Plaça Mercat i 113 d’associats a l’ACO) que lliuraran 70.000 butlletes, 5.000 butlletes més que l’any passat.

El regidor de Promoció Econòmica, Estanis Vayreda, ha destacat “la bona acollida que té cada any la campanya i la suma d’esforços dels comerciants per oferir uns grans premis”. El president de l’Associació de Placers, Jordi Vilarassa, ha afegit “el fet de sumar esforços amb l’ACO ens permet oferir més d’un premi als nostres clients i això ens satisfà”. De la seva banda, Jordi Rovira, president de l’Associació de Comerciants, ha explicat que “la campanya comença demà 5 de desembre i durarà un mes”. Segons Rovira, “esperem que a la gent els hi agradi aquesta iniciativa com la que vàrem impulsar el mes passat, ACOLOR, i que tancat amb uns bons resultats”.
El sorteig de la campanya “Que comenci l’espectacle” es portarà a terme el dissabte 13 de gener de 2017, a les 12 h, a la plaça del Teatre. Una mà innocent traurà la butlleta guanyadora de l’urna. En el mateix moment es telefonarà al guanyador perquè passi a recollir el premi. Si en aquell moment no es localitza la persona guanyadora, es traurà una altra butlleta amb el nom d’un altre guanyador. Fins que no es localitzi un guanyador via telefònica en el mateix moment del sorteig, no s’adjudicarà el premi. Passarà el mateix si el premiat refusa el premi en aquell moment. Seguidament es traurà una altra butlleta, i així successivament.

Les bases de la campanya es poden trobar a la pàgina web www.mercatdolot.cat i www.acolot.com.
imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat