SOLIDARISAC
SOLIDARISAC Càritas Garrotxa impulsa per quart any consecutiu aquesta iniciativaPer quart any Càritas Garrotxa impulsa la campanya del SolidariSac, una bossa de roba, tallada i cosida per voluntàries, amb fruits secs (generalment nous de Crespià), que porta una etiqueta lligada amb un llaç. El producte es distribueix a empreses que l’ofereixen als seus treballadors, clients, etc. formant part d’una panera nadalenca, sopars de Nadal, o senzillament com un regal solidari, per donar suport a Càritas.  Les bosses SolidariSac han estat envasades per una vintena de voluntaris i voluntàries i servides als compradors per voluntaris de la comissió de Càritas. I es troben a la venda a un preu de 5€.

El SolidariSac es ven, també, a la parada del Mercat de Nadal d’Olot, i també a particulars o famílies que obsequien els seus comensals, per exemple, amb motiu del sopar o el dinar de Nadal. El president de Càritas Garrotxa, Carles Oller, ha presentat la 4a edició del SolidariSac, aquesta tarda a l’Ajuntament d’Olot. El regidor de Promoció Econòmica, Estanis Vayreda, i Pilar Ferrés de Càritas Garrotxa també han pres part de la presentació de la iniciativa. Segons ha explicat Oller, Càritas Garrotxa serà present, tots els dies, al Mercat de Nadal d’Olot (8, 9 i 10 de desembre), amb una parada a la plaça Major, on s’hi vendran bosses del SolidariSac, productes artesanals fets per voluntaris i voluntàries de Càritas, o bé altres persones, i altres productes aportats generosament per empreses de la comarca, per tal de col·laborar amb Càritas.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat