NOMINACIÓ ALS PREMIS ARC PER LA MÚSICA D'OLOT CULTURA
NOMINACIÓ ALS PREMIS ARC PER LA MÚSICA D'OLOT CULTURA La programació musical d’Olot Cultura ha estat nominada als Premis Arc de la Indústria de la Música en DirecteEntre les 64 nominacions que competiran a la 14a edició dels Premis Arc, hi ha la programació musical del Teatre Principal i el Torín d’Olot, que dirigeix Jordi Serrat. És una de les quatre finalistes a la categoria de Millor programació de teatre o auditori i competeix amb  l’Auditori Barradas i el Teatre Juventud de l’Hospitalet de Llobregat, l’Atlàntida de Vic i l’Auditori de Granollers.

Els guanyadors dels Premis es donaran a conèixer en una gala que se celebrarà el 28 de novembre a la Sala Barts de Barcelona, i que comptarà amb les actuacions de Sopa de Cabra, Manel, Love if Lesbian i Els Catarres.

Els Premis Arc es divideixen en dos àmbits: els Premis a gires dirigits als grups musicals i els Premis a les millors programacions. Un dels valors dels premis és que són escollits per professionals de la indústria musical del directe (mànagers, promotors, programadors i tècnics municipals).

L’any 2012 les Festes del Tura van rebre un Premi Arc per la seva programació musical.imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat