VISITA DEL CONSELLER JORDI BAIGET
VISITA DEL CONSELLER JORDI BAIGET El Conseller d'Empresa i Coneixement manté una reunió amb els responsables de Kreas i DinàmigEl conseller d'Empresa i Coneixement de la Generalitat, Jordi Baiget, ha visitat a primera hora d'aquest matí l'Ajuntament d'Olot, on ha signat al Llibre d'Honor abans de reunir-se amb l'Alcalde, Josep M. Corominas, i el regidor de Promoció Econòmica, Estanis Vayreda. Tots tres, i juntament amb el director dels Serveis Territorials del Departament d'Empresa i Ocupació a Girona, Ferran Roqué, s'han reunit amb representants de la Fundació Kreas per conèixer la feina realitzada en formació dual i la iniciativa impulsada des de Dinàmig, l'Agència d'Innovació i Desenvolupament de la Garrotxa.

L'Alcalde Josep M. Corominas ha demanat al conseller "suport per poder continuar avançant en la formació professional a través de Kreas i en els molts projectes que desenvoluparem gràcies a Dinàmig". També li ha reclamat "una millora de les infraestructures, especialment en la construcció de la variant". A continuació, el conseller ha visitat l'empresa Belllapart i, posteriorment, s'ha reunit amb empresaris de la Garrotxa.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat