AQUEST DIVENDRES, CONCERT DE NADAL
AQUEST DIVENDRES, CONCERT DE NADAL L’Orquestra Barroca Catalana oferirà un concert amb Bach i HändelAmb el títol Cants d’amor i d’esperança, presenta la cantata d’església de Bach Ich habe genug, per a baix, oboè i cordes. Narra el moment que Jesús es troba amb Simeó a qui l’Esperit Sant havia donat l’esperança de veure el Messies abans de morir i que va ser presentada per primer cop l’any 1727.

 

El concert continua amb músiques per a teatre. Sonarà The fairy Queen de Purcell, basada amb l’obra El somni d’una nit d’estiu de Shakespeare. També interpretaran les àries d’Antonio Caldara i Emanuele d’Astorga, que s’interpretaven a Barcelona durant la guerra de successió. El repertori també inclou cançons d’amor seleccionades d’òperes de Händel i combinades amb aires de dansa.

 

Nascuda l’any 1993, l’Orquestra Barroca Catalana s’encarrega de divulgar i recuperar repertori dels segles XVII i XVIII, tot interpretant música instrumental, operística i religiosa. A Olot la dirigirà el violinista austríac d’origen japonès Hiro Kurosaki, un dels músics més sol·licitats en la interpretació historicista. Ha actuat als festivals més importants del món.

 

El concert és organitzat conjuntament per l’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot i el Consell Comarcal de la Garrotxa. Les entrades valen de 5 a 15 euros si es compren anticipadament a www.olotcultura.cat, al Teatre o a Can Trincheria. Si s’agafen a la taquilla el dia del concert costaran de 7 a 18 euros. imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat