PLE MUNICIPAL
PLE MUNICIPAL El ple aprova, entre altres temes, el conveni regulador del dret de pas dels aparcaments del Firalet i Illa del TeatreA les 4h de la tarda ha començat el ple d’aquest mes d’agost de l’Ajuntament d’Olot. El plenari ha aprovat el conveni regulador de la servitud de dret de pas dels aparcaments de l’Illa del Teatre i el pàrquing centre. L’acord ha prosperat amb els vots de l’equip de govern, d’ERC i el PSC mentre que la CUP i OEC hi ha votat en contra. La ratificació de la modificació dels estatuts del Consorci per a la Normalització Lingüística i la correcció d’una errada de l’acord adoptat en el ple anterior sobre la modificació de les bases d’execució del pressupost han rebut la unanimitat del plenari.

 

En el ple també han prosperat la modificació puntual del POUM en el carrer Parra (vots a favor d’equip de govern amb CUP i OEC, abstenció del PSC i contrari d’ERC) i l’aprovació per unanimitat d’un conveni expropiatori d’un bé afectat per les alienacions del projecte d’urbanització de la ronda Les Fonts, tram carrer Folch i Torres i carrer Ramon Barnadas.

 

 

 

Recupera tota la sessió aquí.

 imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat