VIURE AL NUCLI ANTIC: PROPERA ACCIÓ PARTICIPATIVA DEL PIAM
VIURE AL NUCLI ANTIC: PROPERA ACCIÓ PARTICIPATIVA DEL PIAM La jornada tindrà lloc aquest dissabte al matíAquest dissabte 30 de setembre tindrà lloc una acció per conèixer de primera mà l’opinió dels ciutadans d’Olot sobre viure el Nucli Antic. Totes les persones que s’acostin davant l’església de Sant Esteve podran indicar quines necessitats i consideracions farien a l’hora de plantejar-se viure al barri. Es tracta de posar en valor els elements positius de viure al Nucli Antic, atraure l’atenció de la resta de residents d’Olot i implicar el màxim número de persones al procés de regeneració urbana que s’ha posat en marxa, aquesta vegada pel que fa a l’habitatge.

 

A partir de 2/4 d’11h del matí d’aquest dissabte al carrer de Sant Esteve -davant de l’entrada a la plaça del Mig- es podrà omplir un qüestionari sobre el tipus d’habitatge, les característiques que ha de reunir l’entorn i la inversió que estarien disposats a fer en la vivenda, així com es podrà situar sobre un mapa del barri les zones on els agradaria anar a viure. Els veïns i veïnes que hi participin s’emportaran una xapa per visibilitzar la seva implicació en el projecte.

 

 

PIAM del Nucli Antic

 

L’acció d’aquest dissabte és una de les últimes activitats emmarcades a la segona fase del PIAM del Nucli Antic que s’afegeix al recorregut històric que va tenir lloc el passat 8 de juliol i a la jornada de debats ciutadans del passat 26 d’agost, a més de les sessions amb els joves de l’Ideal i els infants de l’esplai Garbuix de principis de juliol. També forma part d’aquesta etapa, que és previst que finalitzi el mes d’octubre, el qüestionari que, de forma presencial i telemàtica, van respondre més de 300 persones i que ara s’està analitzant. Totes les aportacions recollides a l’enquesta del Nucli Antic i les accions portades a terme conduiran al diagnòstic participatiu i del Pla Integral d’Acció de Millora del barri. Les properes fases del projecte consistiran en definir, prioritzar i calendaritzar les propostes de millora del barri, així com definir els mecanismes de seguiment del PIAM del Nucli Antic d’Olot.

Consulta la informació del PIAM aquí 

 imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat