AQUEST DIJOUS, JORNADES D’HABITATGE
AQUEST DIJOUS, JORNADES D’HABITATGE És una de les actuacions del Pla Integral d’Acció de Millora del Nucli AnticL'habitatge és una dels temàtiques del Pla Integral d'Acció de Millora del Nucli Antic impulsat per l'Ajuntament d'Olot i realitzat per Paisaje Transversal. La rehabilitació, la mobilització d'habitatges buits i els nous models de gestió són les tres línies de treball obtingudes en el diagnòstic participatiu i des de les quals es vol donar resposta.

 

A les jornades d’aquest dijous 30 de novembre s'exposaran idees i propostes que nodreixin el disseny de les accions vinculades a l'habitatge del PIAM i s'exposaran les experiències d'altres  municipis:

 

"L'habitatge al Nucli Antic: estratègies per a la rehabilitació, la mobilització i la gestió"
DIJOUS 30 DE NOVEMBRE DE 2017
DINÀMIG (Bisbe Lorenzana, 15 OLOT)


MATÍ:

9.15 hores - Benvinguda per part de l'alcalde d'Olot, Josep M. Corominas

 

9.30 hores - "De la rehabilitació edificatòria a la regeneració d'àrees. Experiència recent a Saragossa (1989-2017)" a càrrec de Juan Rubio de Val (Ajuntament de Saragossa).

 

10.15 hores - "Polítiques integrals d'habitatge a Barcelona: rehabilitació, mobilització de l'habitatge buit i models de gestió" a càrrec d'Àngel Uzqueda (Ajuntament de Barcelona).

11.00 hores - Pausa cafè.

 

11.30 hores - "El tractament d'habitatge al Pla de Barris de Barcelona" a càrrec de Tonet Font (Ajuntament de Barcelona).

 

12.15 hores - Taula rodona amb els ponents. Modera: Neus Roca, presidenta COAC - Delegació Garrotxa - Ripollès.TARDA:
19 hores - Debat públic per plantejar idees aplicables al PIAM en matèria d'habitatge amb la participació dels ponents.

 

Les inscripcions són gratuïtes. Però cal apuntar-se mitjançant un correu electrònic a judit.reixach@dinamig.cat

Segueix l'actualitat del PIAM del Nucli Antic aquí


 imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat