L’ORQUESTRA DE CAMBRA DEL PENEDÈS TOCA PECES DE L'OLOTÍ JOAN MARIA RIERA
L’ORQUESTRA DE CAMBRA DEL PENEDÈS TOCA PECES DE L'OLOTÍ JOAN MARIA RIERA El concert serà aquest divendres a les 21 h al Teatre Principal d’OlotSonaran peces com Havanera, Luzern per a corn dels Alps i orquestra de corda, 3 yodels, Largo for Strings i Paisatges olotins (la Fageda, la Moixina i el Croscat). Joan Maria Riera i Blanch té mes de 40 obres editades tant de musica per a banda com de música instrumental. Ha estudiat al Conservatori del Bruc i del Liceu, al de Girona i a l’Escola Municipal de Música d’Olot. Actualment toca a la Big Band de Manlleu i amb The Sinkopat’s, entre d’altres grups. Entre les seves composicions hi ha tant obres per a banda com música instrumental.

Amb seu estable a l’Auditori Municipal de Vilafranca del Penedès, l’Orquestra de Cambra del Penedès està formada per alguns dels músics més destacats de la nova generació d’intèrprets del país. Són joves amb una gran experiència orquestral que han tocat en formacions europees de primer nivell.

Les entrades pel concert costen entre 3 i 10 euros si es compren anticipadament i de 5 a 12 euros si s’agafen a taquilla el dia del concert. Les vendes es fan a traves de www.olotcultura.cat, el Teatre i Can Trincheria.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat