FES-TE VOLUNTARI DE LES FESTES
FES-TE VOLUNTARI DE LES FESTES Viu les Festes d'una altra manera!El 7 de setembre començaran les Festes del Tura que han programat actes durant 5 dies. Des de fa tres anys, una de les figures que ajuden a fer possible les diferents acte són els col·laboradors.

 

Per fer de col·laborador, cal tenir més de 18 anys i omplir el formulari de la pàgina web de Festes del Tura festesdeltura.olot.cat, a les xarxes socials (Facebook i Twitter) i al web de les entitats de la garrotxa www.entitatsgarrotxa.cat. A més de donar les dades de contacte, s’ha d’escollir l’activitat de les Festes a la que volem col·laborar. La cercavila d’inici de Festes, el ball de gegants, la cercavila de faràndula infantil, el ball dels gegant i el ball de les espelmes són les activitats que podrem escollir.

 

La participació ciutadana és un dels pilars del model de Festes del Tura, que aposta per organitzar actes al centre d’Olot amb activitats organitzades per entitats i associacions. Des de fa tres anys les Festes ofereixen l’oportunitat a tothom qui vol a convertir-se en col·laborador dels diferents actes. L’objectiu és que més ciutadans ajudin a fer possibles les Festes i les puguin viure des d’un altre punt de vista.

 

Per apuntar-se a fer de col·laborador de les Festes del Tura, també es pot telefonar a l’Àrea de Festes al 972 27 27 77. Hi ha temps fins al 15 d’agost. A principis de setembre es convocarà a una reunió per concretar les tasques assignades a cadascun d’ells. L’any passat una dotzena de persones es van convertir en col·laboradors de Festes del Tura.

 imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat