COMERÇ PLUS: UNA DIAGNOSI DEL COMERÇ D'OLOT
COMERÇ PLUS: UNA DIAGNOSI DEL COMERÇ D'OLOT S'inicia una enquesta a 450 botigues de la ciutatL’Ajuntament d’Olot presenta una nova proposta adreçada als comerciants amb l’objectiu de conèixer quines són les seves necessitats, els seus objectius, inquietuds de cares al futur i la seva opinió, amb la voluntat de sumar esforços i l’objectiu de donar-hi resposta en la mesura de les seves possibilitats.

Es proposa com  eina de comunicació una enquesta on line, que de manera àgil i senzilla permetrà recollir questa informació, i farà possible un anàlisi i extracció de conclusions posterior que serà la base sobre la que es podrà començar a treballar. En breu, els comerços d’Olot rebran un correu electrònic explicant la iniciativa i amb l'enllaç al qüestionari (cliqueu aquí). Es demana a tots els comerciants que dediquin deu minuts del seu temps per tal de donar les respostes que permetin conèixer el sector i buscar propostes de millora. La data límit és el  proper divendres dia 14 de juliol.

Per tal de que les conclusions siguin representatives del sector, cal que el nivell de resposta sigui el més elevat possible, i per tal de facilitar-ho l’Ajuntament d’Olot  posarà a disposició dels comerciants una persona que visitarà els establiments per tal de poder oferir la seva ajuda i facilitar la resposta de l’enquesta.

Col·laboren amb la iniciativa l’Associació  de Comerciants d’Olot (ACO) que donarà suport als seus associats en la gestió i resposta del  qüestionari. Actualment es dispoa d’una base de dades de 450 comerços, 189 als barris i 261 al centre.

Una vegada analitzada la informació rebuda,  l’Ajuntament presentarà  els resultats a tot el sector implicat i s’estudiaran possibles accions i mesures de millora a desenvolupar en col·laboració publico privada. A la presentació d’aquest matí, el regidor de Promoció Econòmica d’Olot Estanis Vayreda ha explicat que “l’enquesta ens permetrà tenir una diagnosi exacta del comerç de la ciutat (característiques, perfil de client i serveis que s’ofereixen...) per enfocar millor les accions que puguem emprendre des de l’Ajuntament i l’Associació de Comerciants”.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat