TORNA EL CIRC D’ESTIU A LA PLAÇA DE BRAUS
TORNA EL CIRC D’ESTIU A LA PLAÇA DE BRAUS A partir d’aquest dimecres amb una doble sessió de circEl primer espectacle serà aquest dimecres, 5 de juliol, amb una doble sessió de circ. A les 19.30 h, la companyia Lurrak Antzerkia representarà Lurrak. Quatre acròbates, quatre músics i un clown posen en escena un espectacle musical de circ contemporani que explica la història d’una rebel·lió en una fàbrica. Números d’equilibri, bàscula i acrobàcies aèries es mouen entre l’absurd i el còmic, per reivindicar la tradició obrera i l’ambient fabril dels anys 60. Artistes catalans i bascos treballen plegats en el muntatge. Abans, a partir de les 18.30 h, el pallasso Pere Hosta  animarà el públic que espera per entrar a la plaça de braus. Un personatge excèntric, curiós, surrealista i divertit tot sol a fora el recinte, acompanyat d’una porta de fusta que trasllada aquí i allà.

 

El dimecres 12 de juliol, també a les 19.30 h, la Compagnie La Rotative presenta La roue de la mort. Al mig de la plaça, hi instal·laran un braç deu metres d’altura al damunt del qual s’hi troba un cilindre. És la Roda de la Mort, un dels aparells de circ més espectaculars. En aquesta roda, els artistes francesos faran vibrar el públic amb les seves proeses acrobàtiques. Un espectacle que reflexiona sobre el pas del temps i mantindrà els espectadors en una tensió constant.

 

Els següents a passar per l’escenari de la plaça de braus seran els integrants de al companyia Cíclicus, que el 19 de juliol a les 19.30 h representaran Petita història d’un gran paisatge. Joves artistes de circ retroben el llegat d’una antiga troupe: vells aparells de fusta i bambú, amb els quals faran números d’acrobàcia, funambulisme, corda,… amb música en directe.

 

Finalment, l’últim dels espectacles de circ serà el 26 de juliol a les 19.30 h i anirà a càrrec de la companyia Cirque Hirsute, que representarà Les butors. Penjats des de set metres d’altura, els artistes francesos ofereixen tota mena d’acrobàcies, desafiaments descarats i es transformen en voltors que volen tot fent malabars. La companyia tenyeix d’humor les tècniques de circ més tradicionals. És pura poesia.

 imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat