PLE MUNICIPAL
PLE MUNICIPAL El ple aprova el Pla d’Usos del Firal i la modificació del reglament de Pressupostos Participatius 

El ple d’Olot ha aprovat aquest dijous el Pla d’Usos del Firal i els espais més propers. Amb tots els vots a favor del plenari s’ha donat llum verd al document acordat amb l’Associació de Veïns i les penyes. El nou Pla d’Usos amplia a dos els concerts que podran acabar més tard de la mitjanit i contempla que les activitats que incloguin àpats (que es limiten a un al mes) es podran fer al Firal petit. A principis de cada any s'aprovarà una programació amb les activitats previstes al Firal. Es regularà el nivell de decibels de les activitats musicals i es promourà que les actuacions musicals es puguin fer a diferents places.

A la sessió d’aquest mes de febrer també s’ha aprovat la modificació del reglament de Pressupostos Participatius. Tots els grups -menys ERC que s’ha abstingut- han votat a favor del document que amplia a 12 mesos el termini d'execució de les propostes i la seva ponderació amb criteris socials, mediambientals i econòmics abans de la votació.

En el ple d’aquest dijous també s’ha aprovat el conveni urbanístic per a la implantació d’Espai Cràter als terrenys de Can Marcé, la millora urbana del Pou del Glaç i, en canvi, es va deixar sobre la taula la modificació del POUM que ha de permetre convertir en espai per a aparcaments privats els baixos d’edificis del Nucli Antic que ara tenen ús exclusivament comercial.

El ple també ha aprovat les quatre mocions presentades: la de rebuig a l'operació contra l'independentisme i les detencions del 16 de gener, el text de denúncia de la instrumentalització política de la justícia per part de l'Estat en el procés judicial contra els dirigents independentistes, la de suport a la vaga laboral del 8 de març, la regulació dels patinets i les bicicletes elèctriques i la publicació digital dels llibres editats per l'Ajuntament.

Consulta l’ordre del dia del ple d’aquest dijous aquí.

Per recuperar el debat de la sessió ves a aquest enllaç.  imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat