COMENCEN LES ACTIVITATS ESPORTIVES DE NADAL
COMENCEN LES ACTIVITATS ESPORTIVES DE NADAL El casal multiesportiu al pavelló al matí i el LLOP al pavelló Firal a la tardaL’Institut Municipal d’Esports i Lleure d’Olot organitza per aquestes vacances escolars el Casal Multiesportiu de Nadal. Amb aquesta nova proposta de casal es vol crear una activitat que s’allunyi dels campus de tecnificació que s’oferia fins al moment i que es continuarà oferint a l’estiu. També es vol trencar amb el dia dia que majoritàriament tenen els esportistes als seus clubs. L’objectiu és que els participants coneguin un gran ventall d’esports i ho faci a través de jocs tradicionals, jocs esportius, competicions, tallers... en funció de la seva edat. El casal multiesport ha començat aquest matí i s'adreça als infants de 4 anys fins a 12 anys(nascuts el 2005 - 1r ESO). Té lloc al Pavelló Municipal d’Esports d’Olot del 27 al 29 de desembre de 2017 i del 2 al 5 de gener de 2018 de les 9h a 13h.

Consulteu la informació
aquí

I a les tardes arriba el LLOP (LLeure Olot Parc) organitzat per Esplais de la Garrotxa i la secció de mainada del CEO i amb col·laboració de l'Agrupament Escolta Nostra Dona del Tura. Una de les novetats d'aquest any és que amplia dates. Per primera vegada el LLOP es farà els dies 27, 28 i 29 de desembre i 2, 3, 4 i 5 de gener de 15 a 19.30h a excepció del dia 5 que serà de 10 a 13h. Hi ha descomptes per a famílies nombroses i monoparentals. I també per primer any el LLOP treballarà en xarxa amb altres entitats ja que l'Esbart Olot serà l'encarregat de dinamitzar un taller de danses tradicionals un dia durant l'activitat final.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat