ARRIBA L'OLOT TEMPS DE NADAL
ARRIBA L'OLOT TEMPS DE NADAL Cap de setmana de la Fira del Pessebre i del festival VeusL’encesa dels llums de Nadal marca l’inici de la programació de l’Olot, temps de Nadal, un centenar d’actes que ha organitzat l'Ajuntament, diferents entitats i associacions de la ciutat, que tindran lloc des de principis d’aquest mes de desembre fins a mitjans de gener.

La Fira del Pessebre començarà el divendres 8 de desembre fins el diumenge 10h (la fira acaba el diumenge a les 14 h). Una de les novetats d’aquest any és que el Mercat d’Artesania canvia la seva ubicació, degut a les obres del firal, s’ubicarà del Carrer Major a la plaça del Carme. La carpa d’activitats infantils i familiars també serà ubicada a la plaça del Carme, on hi ha programades activitats i tallers per a tota la família.

 

La Fira del Pessebre tindrà 71 parades (aquesta reducció es deu a que no es pot utilitzar el firal): 27 del carrer Major a la plaça del Carme, on s’hi trobarà el Mercat de l’Artesania; 4 davant de Sant Esteve a l’espai dedicat als Pessebres, a la plaça Major hi haurà 15 parades amb productes de quilòmetre zero (un espai que al llarg dels anys s’ha anat consolidant on es podran trobar 15 empreses i comerços de la comarca, que oferiran els millors productes per regalar aquest Nadal). L’oferta firal es completa amb el Mercat de Nadal ubicat a la plaça de la Pia Almoina i als carrers més propers que reunirà 25 parades més.

 

El divendres 15 de desembre s’inaugurarà la pista de gel, que estarà en marxa fins el 7 de gener. Cal destacar també la Mostra de Pessebres, la Gran cagada del Tió, el LLOP (Lleure Olot Parc) i el Campament Reial, formen part de la programació de Nadal d’Olot.

Consulta la programació complerta de l'Olot, temps de Nadal aquíimprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat