NOU AMBULATORI AL BARRI DE SANT MIQUEL
NOU AMBULATORI AL BARRI DE SANT MIQUEL La Comissió d'Urbanisme dóna llum verd al projecte que permetrà substituir l’actual consultoriLa  Comissió  territorial  d’urbanisme  de  Girona,  presidida  pel  director  general d’Ordenació del Territori i Urbanisme, Agustí Serra, ha aprovat aquest dijous 1 de juny una modificació del planejament municipal d’Olot (Garrotxa) que permetrà la construcció d’un nou Centre d’Atenció Primària (CAP) al barri de Sant Miquel. A la reunió que s'ha celebrat a Olot, Urbanisme ha donat llum verd a l'acord que la setmana passada ja va aprovar per unanimitat el ple de l'Ajuntament d'Olot. El Consistori  impulsa  aquesta  modificació  atenent  els  estudis  elaborats  per CatSalut, que evidencien la necessitat de més centres assistencials per assumir el probable increment poblacional de la ciutat.  Davant la impossibilitat d'ampliar les instal.lacions actuals, l'Ajuntament proposa la construcció d'un  nou  CAP  en substitució  de l'ambulatori actual,  on  es  pugui atendre  a  una  població  de  15.000 persones.

La modificació aprovada aquest dijous per Urbanisme qualifica com a equipament sanitari públic un àmbit de 1.215 m2, que correspon a una part encara sense   edificar  de dues parcel·les contigües del barri de Sant Miquel. Es tracta del carrer del Rei Martí l’Humà, 10, i el carrer de l’Abat Racimir, 34.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat