RECONEIXEMENT ALS GUANYADORS DEL PREMI “JOVES I MÉS 2017”
RECONEIXEMENT ALS GUANYADORS DEL PREMI “JOVES I MÉS 2017” El Saló de Sessions ha acollit el reconeixement als 10 joves de 4t d'ESOL’Ajuntament d’Olot ha acollit aquest dissabte 3 de juny l’acte de reconeixement als guanyadors del Premi “JOVES I MÉS 2017”. Els 10 alumnes de 4t ESO han signat en el Llibre Jove d’Honor de la Ciutat i han rebut el diploma que els acredita com a guanyadors i que els permetrà gaudir, aquest mes d’agost, d’una estada de cinc dies a l’equipament d’educació ambiental i científica, MónNatura Pirineus de les Planes de Son.

 

Els estudiants premiats han estat:

- Cora Coll Solà- (Ins. Montsacopa)
- Joana Cots Costa- (Ins. Bosc de la Coma)
- Anna Garnatxe Corbalan- (Ins. Cor de Maria)
- Marta López Plana- (Ins. Montsacopa)
- Laura Montanyà Coll- (Ins. Escola Pia)
- Nil Palomé Bartrina- (Ins. Escola Pia)
- David Pujol Morera- (Ins. Cor de Maria)
- Ariadna Solivar Boix- (Ins. Garrotxa)
- Mila Vidal Rubirola- (Ins. Petit Plançó)
- Xi Zheng Zhu- (Ins Garrotxa)

 

L’acte, que ha tingut lloc al Saló de Sessions de l’Ajuntament d’Olot, ha començat amb la intervenció de Turina Castañer Vilà, en representació dels JOVES I MÉS 2015-2016. A continuació, el regidor d’Educació, Jaume Mir, ha felicitat als premiats perquè “han estat escollit entre tots els joves que s’han presentat als premis”. Mir ha afirmat que “el jurat ho ha tingut molt difícil per escollir els guanyadors a causa de l’alt nivell de l’expedient acadèmic i per les activitats socials, culturals i de voluntariat que desenvolupeu”. De la seva banda, el primer tinent d’alcalde Pep Berga, ha felicitat als joves “per la trajectòria que us ha fet mereixedors dels premis i pels valors que aporteu a la nostra ciutat”. Berga ha afegit que “sou un orgull per als vostres familiars que avui ens acompanyen a la sala, per als responsables del vostre institut i com a Ajuntament i com ciutat també ens sumem a aquesta satisfacció”.

 

Una fotografia de grup amb els joves guanyadors del Premi “Joves i Més 2017” i amb els premiats d’anteriors edicions ha finalitzat l’acte, que ha omplert de familiars, amics i responsables de centres educatius la sala de plens de l’Ajuntament d’Olot.

 imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat