CANVIS DE CIRCULACIÓ PER OBRES
CANVIS DE CIRCULACIÓ PER OBRES A partir del dilluns 5 de juny, a la cruïlla del passeig dels Desemparats i els carrers Marià Jolis Pellicer i Pou del GlaçAmb motiu de les obres que afectaran a partir del dilluns 5 de juny, la cruïlla del passeig dels Desemparats amb el carrer Marià Jolis Pellicer i el carrer Pou del Glaç, la circulació de vehicles quedarà restringida al carrer Marià Jolis Pellicer des de la cruïlla amb el carrer de Sant Josep de Calassanç fins a la rotonda amb el carrer Pou del Glaç.

 

Per tal de facilitar la circulació per aquest sector s’invertirà de forma provisional, mentre durin les obres, el sentit de circulació dels carrers Sant Josep de Calassanç i Alcalde Lluís Casademont.

 

Els veïns del passeig dels Desemparats podran accedir-hi a través de la Ronda Montolivet i el camí sobre el mas Els Closells (no es permetrà l’accés als vehicles de més de 3’5 tones).

 

Els residents del carrer Marià Jolis Pellicer que hagin d’accedir amb vehicle als números 34, 36 i 38 hauran de fer-ho des del carrer de Sant Josep de Calassanç fins a l’entrada al seu habitatge. Mentre durin les obres, la circulació al tram comprès entre el carrer Sant Josep de Calassanç i la rotonda amb el carrer Pou del Glaç serà únicament permesa als veïns d’aquestes finques. L’accés es pot veure temporalment restringit en funció de la fase d’obra i s’haurà de coordinar la previsió d’entrada i sortida de vehicles amb els treballs que s’estiguin realitzant en cada moment. No es podrà aparcar en aquest tram de carrer. 

 

Aquest tancament s’iniciarà el dilluns 5 de juny i és previst que tingui una durada de dos mesos.

 

L’Ajuntament d’Olot demana disculpes de forma anticipada per les molèsties que les obres us puguin ocasionar. En cas de dubtes o qualsevol incidència poseu-vos en contacte amb l’Àrea de Infraestructures i Urbanisme al 972 279 125 o bé a la Policia Municipal 972 279 133. imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat