PRESENTACIÓ DE LA TREPITJA GARROTXA
PRESENTACIÓ DE LA TREPITJA GARROTXA El Centre Excursionista Olot organitza la cursa que aquest matí s'ha presentat a l'AjuntamentEl proper 22 i 23 d’octubre de 2016 tindrà lloc la tercera edició de la Trepitja Garrotxa Solidària, la única ultra trail solidària a l’Alta Garrotxa organitzada pel Centre Excursionista d'Olot en benefici a la Fundació Albert Bosch. Aquest matí s’ha fet a l’Ajuntament d’Olot la presentació de la cursa que aquest 2016 té l’opció de Ultra amb 110km i 5300D+ i que entra a la Copa Catalana de Curses d’Ultraresistència per Muntanya de la FEEC i qualificada amb 5 punts per la UTMB. El recorregut Trail amb 64km i 3000D+ i que destaca per tenir únicament un 1% d'asfalt i qualificada amb 4 punts per la UTMB i finalment la Cursa amb 22km i 1200D+ pensada per a tot amant del trail running sigui quin sigui el seu nivell. Com a novetats per aquesta segona edició destaquem la millora qualitativa de l'itinerari del que se n'han eliminat els trams d'asfalt i una gran quantitat de pista forestal.

Una de les novetats més destacades d'aquest 2016 és que l'itinerari transcorrerà en la direcció oposada de com s'havia fet en les dues edicions anteriors, és a dir la direcció de sortida des d'Oix serà cap a la Vall del Bac i l'arribada es farà per Sadernes. Aquesta decisió ha permès redefinir els quilòmetres d'asfalt i pista minimitzant-los notablement, a més a més el paisatge de l'Alta Garrotxa podrà ser redescobert per a tots els corredors que ja hagin participat en altres edicions esdevenint un bon incentiu per a repetir-la.

La Trepitja Garrotxa és una cursa solidària i organitzada pel Centre Excursionista d’Olot que compta amb més de 200 voluntaris que fan possible totes les tasques i evoquen un gran esforç per a fer possible aquesta cursa de muntanya. L’organització també compta amb el suport de l’Ajuntament d’Olot, el Consell Comarcal de la Garrotxa, Turisme Garrotxa, Itinerànnia i tots els Ajuntaments per on passa la Trepitja Garrotxa. Trobareu tota la informació de la Trepitja Garrotxa a www.ceolot.cat/trepitja.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat