ENCARA NO T’HAS APUNTAT? POSA'T LES PILES AMB LA MARATÓ DE SANG
ENCARA NO T’HAS APUNTAT? POSA'T LES PILES AMB LA MARATÓ DE SANG El dissabte 6 de maig, Olot celebrarà la 8a Marató de Sang. Ajuda’ns i fes-te voluntari!Olot es prepara per a una nova edició de la Marató de Sang. El dissabte 6 de maig tindrà lloc la vuitena convocatòria d’aquest esdeveniment solidari que ha convertit la ciutat en un referent en la donació de sang. A partir de les 10h del matí i fins a les 10h del vespre, al pati de l’Hospici i al primer pis s’instal·laran una cinquantena de lliteres ateses per professionals del Banc de Sang i Teixits de Girona i de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa. Per a la Marató d’Olot, el Banc de Sang i Teixits  mobilitza tot el seu equip, que compta amb el suport d’efectius de l’Hospital que també col·laboren d’aquesta jornada solidària.

 

La Marató comptarà amb una àmplia programació d’activitats a càrrec d’associacions i entitats, que aquests dies s’estan ultimant. Més d’un centenar de persones, repartides en diferents espais de l’Hospici, ajudaran als donants i a la comissió organitzadora perquè aquesta vuitena Marató sigui novament tot un èxit. Al seu costat, les persones voluntàries que dediquen una part del seu temps lliure a aquesta finalitat. Per a apuntar-s’hi cal posar-se en contacte amb el Consorci d'Acció Social de la Garrotxa al telèfon 972 26 66 44 o bé a ecarrera@casg.cat.

 

“Posa’t les piles. Dóna sang” és el lema de la Marató de Sang d’Olot, la de més èxit de Catalunya ja que en les darreres edicions ha superat amb escreix el miler de donacions. A l’última edició es van fer 1.320 donacions, gairebé el doble que al 2003 l’any en què va tenir lloc la primera convocatòria. Al 2015, hi van haver 195 nous donants i va reunir 130 voluntaris i voluntàries que van ajudar a fer possible, juntament amb les entitats i empreses, la que ja s’ha convertit en una de les activitats socials amb més impacte a la comarca.

 imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat