OLOT CONSOLIDA LES BONES DADES D’OCUPACIÓ TURÍSTICA DE SETMANA SANTA
OLOT CONSOLIDA LES BONES DADES D’OCUPACIÓ TURÍSTICA DE SETMANA SANTA Els allotjaments han tingut, de mitjana, el 85% de les places ocupades. Les nits de divendres i dissabte s'ha fregat el 100%Olot ha registrat aquesta Setmana Santa unes bones dades d’ocupació. Aquest cap de setmana, s’han omplert –de mitjana- el 85% de les places disponibles als establiments de la ciutat. La nit de divendres i la de dissabte, s’ha arribat a pràcticament al 100% d’ocupació. Les famílies catalanes han estat les que més han escollit Olot i la Garrotxa per passar aquests dies de festa atretes per la natura, la cultura i les activitats per fer a l’aire lliure.

Tot i que cada vegada hi ha més gent que demana informació per Internet, prop de 1.400 persones s’han dirigit a l’Oficina de Turisme i al quiosc que aquests dies també ha estat en funcionament. També han tingut bona resposta les activitats organitzades amb motiu de la Primavera en Família a Olot, entre elles, l’espectacle “The Incredible Box” del dijous 13 d’abril a la plaça Major i el muntatge “La dernière danse de Brigitte” de dilluns 17 a la plaça del Mig.   Les dades d’ocupació d’aquesta Setmana Santa són pràcticament iguals a les del mateix període de l’any passat, quan la ciutat ja va augmentar en un 9% de mitjana les ocupacions de 2015.

L’interès per Olot i la Garrotxa es va poder corroborar també a través de l’assistència de l’Ajuntament d’Olot, conjuntament amb Turisme Garrotxa, al Mercat del Ram que tingué lloc del 7 al 9 d’abril a Vic. El públic, procedent d’Osona i també de les comarques properes com el Bages i el Barcelonès, es va interessar especialment pels itineraris per gaudir a peu de la natura, així com pels restaurants on degustar la millor gastronomia de la Garrotxa i també per diverses activitats per fer en parella o en família a la ciutat dels volcans.

S’acaba, doncs, la Setmana Santa però aquest dijous ja comença el Sismògraf. El festival tornarà a convertir la ciutat en l’epicentre de la dansa a Catalunya amb una 50a de propostes que, de ben segur, tornaran a omplir la ciutat.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat