IV PREMI JOAN PETIT DE CONTE INFANTIL
IV PREMI JOAN PETIT DE CONTE INFANTIL L'Escola d'Art i la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer presenten la publicació del "IV Premi Joan Petit de conte infantil"Fruit de la coŀlaboracio de l'Escola d'Art i Superior de Disseny d’Olot amb la Fundacio Amics Joan Petit Nens amb Càncer, aquest matí s'ha presentat a l’Ajuntament d’Olot el treball d’iŀlustracio i maquetació, realitzat pels alumnes del centre, del llibre de contes del guanyador i finalistes del Premi literari Joan Petit.

L’obra va sortir a la llum el diumenge passat, dia 11 de marc en el lliurament dels premis Recvll-2018 a Blanes. Es el quart any consecutiu que l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot s’encarrega de la maquetació i iŀlustració dels contes. En la primera edició Pilarin Bayes va ser l’encarregada d’iŀlustrar l’obra i, en les darreres ocasions, s’ha donat aquesta responsabilitat als alumnes del CFAS d’Iŀlustració de l’escola.

El llibre és una recopilació de narracions presentades al concurs que inclou la guanyadora i les finalistes. L’alumne del CFAS d’Iŀlustracio de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot, Roger Vila, ha iŀlustrat el relat guanyador, i els seus companys Francesc Valverde, Paula Barros i Genis Riera han iŀlustrat els altres tres contes finalistes. L’alumna Delia Martinez, dels Ensenyaments Superiors de Disseny Grafic del mateix centre, s’ha encarregat del disseny i maquetació del volum.

La Fundació Joan Petit, promotora del Premi Joan Petit de Conte Infantil, que enguany celebra la cinquena edició dels premis, publica en un format original l’edició inèdita de l’any anterior.

El llibre editat té com a objectiu entretenir els nens que estan en les plantes dels hospitals on hi ha oncologia pediàtrica; per això es reparteix entre els nens i els pares com a regal. També s’explica per la festa dels contes de Sant Joan a Blanes i se’n fa una bona difusió per Sant Jordi i per la Festa-Torneig Joan Petit – 2018 que es celebrara el proper 19 de maig a Andorra , per així coŀlaborar amb la Fundació.

L’any 2010, Olot ja va ser ciutat Joan Petit. L’Ajuntament d'Olot, el Club Hoquei Olot, l’Escola Municipal d’Expressio (EME) i artistes com en Tavi Alguero i l'Angel Rigall (creadors del geganto Joan Petit, apadrinat pels Gegants d'Olot) son i han estat coŀlaboradors de la Fundacio, que ja te setze anys de vida i que continua treballant, entre d’altres objectius, per la recerca i investigació del càncer infantil.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat