PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS
PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS Obert el termini d’exposició pública del reglament del procés participatiuOlot acaba de posar en marxa els pressupostos participatius. En el ple del passat 23 de novembre, l’Ajuntament va aprovar inicialment el reglament que regularà el procés participatiu. Després de la seva publicació al DOGC i al BOP, ara s’inicia l’exposició pública perquè tothom qui vulgui pugui consultar el text i, si així ho considera oportú, presentar-hi suggeriments. El termini consta de 30 dies i per tant finalitzarà el proper 31 de gener de 2018.

A més de l’aprovació inicial del reglament, el ple del passat 23 de novembre també va escollir els sectors d’Olot on es comença a treballar i en quina anualitat (s’ha dividit la ciutat en tres sectors, dels quals han quedat exclosos els barris de Sant Miquel i el Nucli Antic on hi ha en marxa Plans Integrals d’Accions de Millora).

El sorteig va determinar que els pressupostos participatius seguiran l’ordre següent: 
-    L’any 2018 començaran a la zona sud (Batet) que comprèn els barris de Sant Roc, Pequín, Bonavista, Les Fonts i Batet.
-    Al 2019 serà la zona oest (Montolivet) formada pels barris Sant Andreu, La Creu, Mas Baix, Pla de Dalt – El Cassés, El Xiprer, Les Planotes, Montolivet, Desemparats i Eixample Malagrida la que formarà part d’aquest projecte.
-    Al 2020, s’arribarà a la zona nord (Montsacopa) de la qual formen part els barris de La Canya, Les Mates, Pla de Baix, Morrot, Sant Joan, Estires - Sant Francesc, Eixample Balmes, Centre, Sant Cristòfol – Mas Bernat i Benavent.

Properament us informarem de les activitats previstes perquè pugueu prendre’n part i ajudar-nos a fer difusió entre les vostres veïnes i veïns. Tothom pot participar dels actes programats, formi part o no de l’àmbit de la ciutat que hagi resultat escollit. En el moment de la votació, però, només podran fer-ho els ciutadans de més de 16 anys empadronats en els barris del projecte. 

Consulteu la informació aquí (en el document de descàrrega hi podreu consultar el reglament de funcionament dels pressupostos participatius d’Olot). 

imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat