ENTREGA DE CLAUS DELS PISOS DE LLOGUER SOCIAL
ENTREGA DE CLAUS DELS PISOS DE LLOGUER SOCIAL Els llogaters dels pisos, que són sobretot joves, han recollit aquest migdia les claus dels habitatgesAquest dijous 15 de desembre s’han entregat les claus dels habitatges de lloguer social adquirits per la Generalitat i l’Ajuntament d’Olot mitjançant el dret preferent de tanteig i retracte. Al Saló de Sessions de l’Ajuntament d’Olot s’ha fet entrega de les claus de 21 pisos: 18 dels nous llogaters tenen menys de 35 anys, 2 són persones de més de 65 anys i 1 s’ha destinat a una família monoparental. La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, amb l’alcalde d’Olot, Josep M. Corominas, han presidit l'acte de lliurament de les claus dels habitatges, situats al carrer Abat Racimir número 50 i Josep Maria Capdevila, 3.

“Avui és un dia molt important perquè posem a disposició d’una vintena de persones, sobretot joves, pisos a un lloguer assequible en una compra conjunta amb Generalitat, la primera d’aquestes característiques a tot Catalunya” ha explicat el regidor d’Habitatge, Josep Berga. L’alcalde Josep M. Corominas ha agraït “al Govern que ens hagi ajudat a tirar endavant aquesta compra, en una de les accions que portem a terme dins l’àmbit d’habitatge i en el qual continuarem treballant de valent”. El passat mes de maig, l’Ajuntament d’Olot i la Generalitat van adquirir, mitjançant el dret de tanteig i retracte, els 28 pisos per destinar-los a lloguer social. La compra conjunta d’aquesta promoció va ser la primera d’aquestes característiques que es va realitzar a tot Catalunya. Els pisos tenen d’una a tres habitacions amb una superfície que va dels 45,95m2 als 91,40m2 amb plaça d’aparcament. El preu del lloguer oscil·la entre els 221,46 euros als 368,73 euros al mes.

Els llogaters, la majoria joves, han recollit aquest migdia les claus dels nous habitatges. En total s’han entregat les claus de 21 dels 28 pisos. La resta es destinaran, per ordre d’inscripció i d’acord amb els requisits de les bases de la convocatòria, a persones inscrites al Registre de Sol·licitants d’Habitatges de Protecció Oficial.


imprimir
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax 972 27 91 08 - 17800 OLOT - a/e: atencioalciutada@olot.cat